Bok,

ja sam Tamara i pomažem poduzetnicima da iskoriste priliku da njihov brend postigne veću prisutnost i vidljivost u online svijetu.

O MENI
Moje radno iskustvo je raznoliko.
Iza sebe imam više od 20 godina rada s ljudima u područjima prodaje, financija, bankarstva, menadžmenta, komunikacija, marketinga, digitalnog marketinga.
Po struci sam mag. oec i vječiti istraživač novih znanja tako da uz sebe nosim različite certifikate iz područja, web dizajna, digitalnog marketinga, marketinga.
Veliki sam kreativac i volim ulagati u svoja znanja i nove vještine koje mi omogućavaju da svakim danom, svakim satom, u svakom trenutku življenja budem najbolja moguća verzija sebe same.

Osim formalnog radnog iskustva, imam iskustva u radu sa ljudima iz područja osobnog rasta i razvoja, energetskih tehnika i duhovnosti.

Moj istraživački put sebe same krenuo je sa mojih 16 godina kada se počinjem interesirati za ideju da svojim mislima utječemo na svoj život, meditaciju i doticanje ne fizičkog dijela sebe... Moj interes je započeo sa knjigama i kako je vrijeme prolazilo knjige nisu više bile dovoljne i zato krećem u nepoznate dubine otkrivanja sebe same. Po putu otkrivanja završila sam određena učenja koja su postala sastavni dio moga življenja. Certificirani sam trener osobnog rasta i razvoja All level healing tehnike, Majstor Shamballa MDH (multidimenzionalnog energetskog iscjeljivanja), Shamballa 13 D te ostala znanja iz područja energetskih tehnika i duhovnosti.

Radi raznolikosti radnog iskustva dolazim na ideju da sva naučena znanja i vještine povežem sa digitalnim poslovanjem i predstavim jedinstveni spoj koji ima zadatak s jedne strane; istaknuti jaku stranu tvoga brenda, dok s druge strane potiče te da osvijestiš onu snagu koju nosiš u sebi kako bi ju upotrijebila za osobni rast, a samim time i za rast svoga poslovanja.

Krenimo zajedno prilici koja čeka na nas.
SpremnA za suradnju?
Vidimo se.
Kreni prema promjeni i dogovori konzultacije.