POLITIKA PRIVATNOSTI


Naše web mjesto https://lota-grow.hr (u daljnjem "web mjesto") koristi kolačiće i druge srodne tehnologije (radi praktičnosti sve tehnologije nazivaju se "kolačići"). Prikupljanje, korištenje i obrada Vaših osobnih podataka provodi se u skladu s ovom Politikom privatnosti te odredbama Zakona o zaštiti privatnih podataka (NN 103/03, 118/06, 41/08, 130/11, 106/12), odnosno drugih važećih propisa primjenjivih u Republici Hrvatskoj, koji uređuju zaštitu osobnih podataka.


ŠTO JE kolačić?

Cookie, kolačić ili HTTP cookie je jednostavna datoteka ili informacija koju web stranica, koju u tom trenutku posjećujete, pohranjuje na vaše računalo, tablet ili mobitel.
Kolačići mogu sadržavati informacije o tome koje stranice ste posjetili, podatke o prijavi, jezik kojim se služite, pa i koje gumbe ste kliknuli.
Kada jednom imate spremljene kolačiće, pa opet posjetite istu web stranicu, vaš preglednik toj web stranici šalje prikupljene informacije, kako bi bio obaviješten o vašoj prethodnoj aktivnosti.
Cilj prikupljanja informacija je omogućiti web stranici da informacije koje će vam prikazati, prilagodi vašim potrebama.

KOJE INFORMACIJE PRIKUPLJA LOTA-GROW?

Kad posjetite našu web stranicu i kliknete na gumb „Prihvati sve“, mi ćemo dobiti osnovne informacije koje će nam poslužiti da bi naša stranica funkcionirala i omogućila vam što bolje korisničko iskustvo.
Pri tom mislimo na informacije koje će nam biti korisne u statistici kod praćenja sadržaja koji vas najviše zanima ili pak, građenja i održavanja odnosa sa vama kao našim klijentima.

Vrste kolačića:


1.Osnovni kolačići

Neki kolačići osiguravaju da određeni dijelovi web-stranice rade ispravno i da vaše korisničke postavke ostaju poznate. Postavljanjem funkcionalnih kolačića olakšavamo vam posjet našoj web-stranici. Na taj način ne morate više puta unositi iste podatke prilikom posjeta našoj web-stranici i, na primjer, artikli ostaju u vašoj košarici dok ne platite. Ove kolačiće možemo postaviti bez vašeg pristanka.

2.Analitički kolačići

Analitičke kolačiće koristimo za optimiziranje iskustva web stranice za naše korisnike. Ovim statističkim kolačićima dobivamo uvid u upotrebu naše web stranice. Tražimo vaše dopuštenje za postavljanje analitičkih kolačića.

3.Kolačići za oglašavanje

Oglašivački kolačići su kolačići ili bilo koji drugi oblik lokalne pohrane, koji se koriste za stvaranje korisničkih profila za prikaz oglašavanja ili za praćenje korisnika na ovoj web-stranici ili na nekoliko web-stranica u slične marketinške svrhe.

4.Pristanak

Kada prvi put posjetite našu web-stranicu, prikazat ćemo vam skočni prozor s objašnjenjem o kolačićima. Čim kliknete na "Prihvati sve", pristajete na korištenje kategorija kolačića i dodataka koje ste odabrali u skočnom prozoru, kao što je opisano u ovim Pravilima o kolačićima. Možete onemogućiti korištenje kolačića putem svog preglednika, ali imajte na umu da naša web-stranica možda više neće raditi ispravno.

5.Omogućavanje/onemogućavanje i brisanje kolačića

Svoj internetski preglednik možete koristiti za automatsko ili ručno brisanje kolačića. Također možete odrediti da se određeni kolačići ne smiju postavljati.