UVJETI KORIŠTENJA


Uvjeti i odredbe ažurirani 01.01.2024.


1.Prihvaćanje Uvjeta
Korištenjem ove web stranice, pristajete na uvjete korištenja. Ako se ne slažete s uvjetima, nemojte koristiti ovu stranicu.

2.Promjene Uvjeta
Zadržavamo pravo izmijeniti ove uvjete u bilo kojem trenutku. Potrebno je redovito ih pregledavati kako biste bili informirani o eventualnim promjenama. Registracijom, pristupom ili na bilo koji drugi način pomoću ove web stranice, prihvaćate da ćete biti vezani ovim uvjetima i odredbama navedenim u nastavku. Sama upotreba ove web stranice podrazumijeva poznavanje i prihvaćanje ovih Uvjeta i odredbi. U nekim određenim slučajevima možemo i od vas zatražiti da se izričito složite.

3.Autorska Prava

Svi materijali na ovoj web stranici zaštićeni su autorskim pravima. Nijedan dio sadržaja ne smije se reproducirati ili koristiti bez pisanog dopuštenja. Sva su prava pridržana osim ako određeni sadržaj ne diktira drugačije, nije vam odobrena licenca ili bilo koje drugo pravo u skladu s autorskim pravima, zaštitnim znakom, patentima ili drugim pravima intelektualnog vlasništva. To znači da nećete koristiti, kopirati, reproducirati, izvoditi, prikazati, distribuirati, ugraditi u bilo koji elektronički medij, alter, obrnuti inženjering, dekompilirati, prijenos, preuzeti, prenositi, unovčiti, prodavati, tržište ili komercijalizirati bilo koje resurse na ovoj web stranici u bilo kojem obliku, bez našeg prethodnog pismenog odobrenja, osim i samo u odnosu na drugačije propisano u propisima obveznog zakona (poput prava na citiranje).4.Korisnički Računi

Ako se registrirate na našoj stranici, odgovorni ste za održavanje povjerljivosti informacija na vašem korisničkom računu. Registracijom, pristupom ili na bilo koji drugi način pomoću ove web stranice, prihvaćate da ćete biti vezani ovim uvjetima i odredbama navedenim u nastavku. Sama upotreba ove web stranice podrazumijeva poznavanje i prihvaćanje ovih Uvjeta i odredbi. U nekim određenim slučajevima možemo i od vas zatražiti da se izričito složite.


5.Ograničenja Odgovornosti
Ne snosimo odgovornost za gubitke ili štete nastale korištenjem ove stranice. Korištenje stranice odvija se na vlastiti rizik.

6.Poveznice na Treće Strane

Ova stranica može sadržavati poveznice na treće strane. Ne odgovaramo za sadržaj tih stranica. Ne pratimo ili ne pregledavamo sadržaj web stranica drugih strana koji su povezani s ovom web stranicom. Proizvodi ili usluge koje nude druge web stranice podliježu primjenjivim uvjetima i odredbama tih trećih strana. Mišljenja izražena ili materijali koji se pojavljuju na ovim web stranicama ne mora nužno dijeliti naš stav ili podržavati od nas.

Nećemo biti odgovorni za bilo kakve prakse privatnosti ili sadržaja ovih stranica. Snosite sve rizike povezane s korištenjem ovih web stranica i bilo kojim povezanim uslugama trećih strana. Nećemo prihvatiti nikakvu odgovornost za bilo kakav gubitak ili štetu na bilo koji način što je posljedica vašeg objavljivanja osobnih podataka trećim stranama.


7.Privatnost
Vaše osobne informacije obrađivat će se u skladu s našom politikom privatnosti.

8. Prestanak korištenja

Možemo, prema vlastitom nahođenju, u bilo kojem trenutku izmijeniti ili prekinuti pristup, privremeno ili trajno, web stranici ili bilo kojoj usluzi na njoj. Suglasni ste da nećemo biti odgovorni vama ili bilo kojoj trećoj strani za bilo kakvu takvu izmjenu, obustavu ili prekid vašeg pristupa ili korištenja web stranice ili bilo kojeg sadržaja koji ste možda podijelili na web stranici. Nećete imati pravo na bilo kakvu naknadu ili drugu isplatu, čak i ako su određene značajke, postavke i/ili bilo koji Sadržaj kojem ste pridonijeli ili na koji ste se počeli oslanjati trajno izgubljeni. Ne smijete zaobići ili pokušati zaobići bilo koje mjere ograničenja pristupa na našoj web stranici.


9.Odgovornost i jamstvo

Web mjesto može sadržavati netočnosti ili tiskarske pogreške. Izričito se odričemo svih jamstava bilo koje vrste. Ne možemo jamčiti da će ovo web mjesto biti dostupno bez prekida, sigurno ili bez grešaka.PLATFORMA ZA INTERNETSKO RJEŠAVANJE SPOROVA (ORS): https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=HR .